Tervetuloa Ylöjärven Käyttöhukkien sivuille

Ylöjärven Käyttöhukat on vuonna 2005 perustettu ja vuonna 2006 rekisteröitynyt palveluskoirayhdistys. Yhdistys on Suomen Kennelliiton, Pohjois-Hämeen kennelpiirin jäsen ja Suomen Palveluskoiraliiton jäsen. Ylöjärven Käyttöhukat ry:n tarkoituksena on edistää palveluskoiraharrastusta, palveluskoirien kilpailutoimintaa ja hyvää koiranpitoa. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää tottelevaisuus- ja maastokoulutusta, kokeita sekä kilpailuja ja luentoja.

Käyttöhukat haluaa myös edistää hyvää koiranpitoa ja se järjestää kurssimuotoista koulutusta myös ei-jäsenille. Lisätietoa koulutusten ja kurssien alkamisesta löydät kerhon nettisivuilta tai Ylöjärven Käyttöhukkien julkiselta facebook sivulta.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä kurssien tai muiden koulutusten tiimoilta! Seurassamme on paljon osaavia harrastajia, jotka mielellään neuvovat ja opastavat, vaikka et vielä jäseneksi ryhtyisikään. Kursseille osallistuminen ei siis edellytä kerhoon liittymistä!

Harrastuskenttämme sijaitsee Ylöjärven Mutalassa. Perille on helpointa löytää kun ajaa Ylöjärveltä Kuruun päin Uutta Kuruntietä, josta käännytään oikealle Sorvajärventielle kohti Mutalaa. Sorvajärventietä ajetaan 1,5 kilometriä, jonka jälkeen saavutaan vanhalle Kuruntielle (T-risteys). Käänny vasemmalle ja HETI uudestaan vasemmalle punaisen varastorakennuksen kohdalta, aja suoraan kunnes tulet kentälle, niin olet perillä.

Kentän osoite on Kuruntie 1383, Ylöjärvi.